Teorie peněz Josefa Macka a jeho názory na monetární politiku - Sojka, Milan
Osobnosť Josefa Macka. Stručný životopis. Monetárna teória Josefa Macka. Hlavné teoretické práce. Macková makroekonomická teória ,monetárna teória a jeho hospodársko-politické odporúčania.