Moderní přístupy k vnímání a implementaci CRM na globálních trzích - Jelínková, Martina
Nejednotnosť v ponímaní marketingovej stratégie CRM. Prijatie filozofie CRM znamená - využívať všetkých zamestnancov podniku k tomu, aby boli potreby cieľových zákazníkov v rámci celého ich životného cyklu uspokojované efektívnejšie a lepšie ako to dokáže konkurencia. Proces implementácie CRM - rôzne modely. Budovanie vzťahov so zákazníkmi na súčasných trhoch je nevyhnutnosťou. Iba pri aplikácii komplexného procesu CRM môže firma efektívne alokovať zdroje a zaistiť si konkurencieschopné postavenie na trhu.