Jak získat mladou krev - Kazdová, Alena
Možnosti, ako získať vysokoškolsky vzdelaných odborníkov v technických a prírodovedných odboroch. Spolupráca podnikov s vysokými školami. Vzdelávacie programy a súťaže o najlepšiu diplomovú prácu organizované spoločnosťou Škoda Holding, a.s. Podpora talentovaných študentov. Spolupráca so študentmi formou brigádnickej činnosti. Krátkodobé stáže v zahraničných pobočkách firiem. Študentské výskumné projekty. Konkrétne príklady z praxe v Českej republike.