Medzinárodné účtovné štandardy: Účtovníctvo vo svete. Vydanie štandardu amerického štandardu SFAS 156 - Tumpach, Miloš, 1970-
Americká Rada pre štandardy finančných aktív vydala štandard SFAS 156, ktorý upravuje problematiku účtovania, oceňovania a vykazovania vzťahov súvisiacich so správou finančných aktív.