Súčasné trendy marketingu v praxi - Čihovská, Viera
Charakteristika globalizácie ako dvojsmerného procesu. Riadenie podniku na globálnych svetových trhoch. Vplyv globalizácie ma marketing v praxi. Výsledky realizovaného výskumu.