S logistikou ke konkurenční výhodě - Jurová, Marie
Strategické zložky konkurenčnej výhody podniku: nákladová výhoda (costs advantage) a hodnotová výhoda (value advantage). Získavanie konkurenčnej výhody vďaka logistike. Hodnotový reťazec (value chain) podľa M. Portera. Podstata a ciele logistického riadenia. Dodávateľský reťazec ako integrácia a koordinácia materiálových tokov. Definícia riadenia dodávateľského reťazca v európskych podmienkach. Logistické riadenie a jej úloha vo zvyšovaní trvalej hodnoty pre zákazníka.