Mobilitní management, integrované dopravní řetězce a přestupové uzly - Kuzmová, Mária
Definícia pojmu Manažment mobility. Aktéri, lokalita a služby manažmentu mobility. Súvislosti medzi manažmentom mobility a manažmentom dopravného systému. Prvky integrovaného dopravného reťazca. Funkcia prestupového uzla.