Odmeňovanie z pohľadu teórie investovania ľudského kapitálu - Dřínovský, Andrej
Orientácia firiem na kľúčových pracovníkov, ktorí im dokážu zabezpečiť a udržať konkurencieschopnú pozíciu na trhu alebo poskytnú dostatočnú pridanú hodnotu. Teória investovania ľudského kapitálu. Odmeňovanie z pohľadu teórie investovania ľudského kapitálu. Kompetenčné modely odmeňovania. Ľudský kapitál a interná/externá spravodlivosť. Rozvoj ako odmeňovanie.