Mentálne modely pre lídrov: Ako investovať do svojich ľudí - Burger, Ivan
Investovanie do ľudí. Stratégia rozvoja ľudí odvodená od podnikateľskej stratégie. Proces prípravy rozvoja ľudí. Identifikácia rozvojových potrieb. Dopĺňanie vedomostí, vytváranie zručností. Metódy rozvoja orientované na prax. Tímové spôsobilosti. Rozvoj tímu. Riadenie znalostí. Explicitné a latentné poznatky a ich riadenie. Hodnotenie úspešnosti rozvoja ľudí. Meranie výšky investície do ľudí.