Projektový manažment - priestor pre spojenie Ekonomickej univerzity s praxou - Filo, Peter
Oblasť samosprávy a regionálny rozvoj je veľmi dôležitým priestorom pre spojenie praxe s akademickou obcou. Ťažiskom tejto spolupráce môžu byť plány hospodárskeho a sociálneho rozvoja obcí a krajov, SWOT analýzy. Príprava rozvoja regiónov poskytuje priestor aj pre ďalšie výskumné činnosti po aplikácii rozvojových projektov.