Jak určit skutečnou průměrnou zásobu - Kubát, Jiří
Definícia priemernej fyzickej zásoby. Príklad postupu stanovenia priemernej zásoby skladovej položky v kalendárnom mesiaci. Ukazovatele obrátkovosti zásob: rýchlosť obratu a doba obratu zásoby. Aproximácia priemernej zásoby. Stanovenie priemernej zásoby v automatizovanom systéme. Účel zisťovania skutočnej priemernej fyzickej zásoby skladových položiek.