Služby distribučných kanálov s nábytkom z hľadiska slovenských spotrebiteľov - Kita, Pavol
Služby spotrebiteľovi v oblasti distribúcie nábytku. Koncepčný prístup k vymedzeniu služieb distribučného kanála s nábytkom. Typológia služieb distribučných kanálov s nábytkom. Marketingový prieskum ponuky služieb v oblasti distribučných kanálov obchodu s nábytkom. Očakávania slovenských spotrebiteľov od služieb distribučného kanála.