Priemyselný park ako produkt v regionálnom marketingu - Hanuláková, Eva, 1964-
Priblíženie priemyselného parku v kontexte regionálneho marketingu a prínos regionálneho marketingu k budovaniu priemyselných parkov. Podstata priemyselných parkov. Využitie nástrojov regionálneho marketingu pri budovaní priemyselných parkov.