Postkeynsovská interpretácia tradičného IS-LM modelu - Hošoff, Boris
Stručná charakteristika tradičného IS-LM modelu. Nedostatky Hicksovho IS-LM modelu. Rovnováha investícií a úspor. Dopyt a ponuka peňazí.