Komparácia firemných etických kódexov v slovenských a západonemeckých firmách - Remišová, Anna
Pojem, podstata a funkcie firemných etických kódexov. Stav výskumu firemných etických kódexov. Komparácia firemných etických kódexov slovenských a západonemeckých firiem podľa interných a externých stakeholderov a etických okruhov.