Občanská společnost a občanský sektor v České republice - Dohnalová, Marie
Občianska spoločnosť a občiansky sektor - charakteristika. Občiansky sektor v Českej republike. Ekonomické podmienky činnosti neštátnych neziskových organizácií. Cieľové funkcie subjektov v občianskom sektore. Do občianskeho sektora patria hlavne: vzdelávanie, zdravotníctvo, sociálne služby, kultúra a rekreácia.