Nové podmienky a prístupy k analýze vzťahov dodávateľ - distributér v oblasti nákupu inovovaných výrobkov - Kita, Jaroslav
Tradičné prístupy. Nové smery výskumu vzťahov dodávateľ - distributér. Charakteristika induktívneho a interaktívneho prúdu. Možnosti využitia poznatkov z výrobnej sféry v oblasti distribúcie.