Obchodné podnikanie a e-komunikácia - Juriková, Benita, 1973-
Význam prijatia zákona o elektrickom podpise. Rozvíjanie ďalších možností e-komunikácie a jej význam v obchodnom podnikaní firiem. Vytlačenie papierovej formy klasickej komunikácie ako aj médií a komunikačných nástrojov, ktoré využívajú tradičný spôsob sprostredkovania informácií.