Analýza pripravenosti slovenských podnikov na vstup do EÚ - Lesáková, Dagmar, 1949-
Hodnotenie "value added" v podnikateľských aktivitách slovenských podnikov. Konkurenčná výhoda podnikov SR v minulosti - nízke ceny energií a práce. Konkurenčná výhoda podnikov SR v súčasnosti - inovácie. Význam internacionalizácie na marketingové smerovanie podnikov. Systém ukazovateľov pre hodnotenie konkurencieschopnosti podnikov.