Medzinárodné účtovné štandardy: Účtovníctvo vo svete. Účtovanie o kombinácii podnikov podľa US GAAP - Tumpach, Miloš, 1970-
Dôležitosť problematiky podnikových kombinácií v USA. Potreba účtovných predpisov pre túto oblasť. Najvýznamnejšie predpisy.