Slovenský maloobchod očami spotrebiteľov vsl. regiónu - Lieskovská, Vanda, 1961-
Etablovanie zahraničných maloobchodných firiem na slovenskom trhu. Hodnotenia slovenského obchodu za roky 1998-2003. Spotrebné správanie pri výbere nákupného miesta. Informovanosť a obľúbenosť jednotlivých predajní.