Příprava logistiků a krize univerzit - Pernica, Petr
Akými schopnosťami a vedomosťami má disponovať osoba v manažérskej pozícii. Čo má vedieť logistik profesionál. Logistické manažérske funkcie. Pripraví vysoká škola logistika pre kariéru? Výuka logistiky na Vysokej škole ekonomickej v Prahe. Vysokoškolský absolvent - technologicky schopná pracovná sila pre ekonomiku. Vzájomná spolupráca vysokých škôl so zamestnávateľmi pre skvalitnenie absolventov. Cesty konfrontácie teórie s praxou a rozvíjanie aplikačných schopností.