Medzinárodné účtovné štandardy: Slovensko-anglický slovník ekonomických pojmov. [Konsolidovaná účtovná závierka] - Tumpach, Miloš, 1970-
Odborné ekonomické pojmy z oblasti konsolidácie účtovnej závierky.