Porovnanie vybraných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia - Borčíková, Jana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Porovnanie článkov vybraných zmlúv, ktoré sa zaoberajú zdanenim príjmov z priamej podnikateľskej činnosti a príjmov z investovaného kapitálu. Prehľad sadzieb dane podľa príslušných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia. Ilustračné príklady.