Sociálny styk vytvára priestor pre vzťahy so zákazníkmi - Netri, Branislav
Obohatenie marketingovej náuky o poznatky odboru sociálna psychológia najmä v rámci problematiky - riadenie vzťahov so zákazníkmi. Vzťah so zákazníkmi chápeme ako sociálny styk, ktorý prechádza určitými fázami.