Kedy sa podnikové vzdelávanie na Slovensku vyrovná trendom rozvoja zamestnancov v globalizujúcej sa Európe? - Antošová, Mária, 1965-
Podnikové vzdelávanie a rozvoj ľudského kapitálu na Slovensku. Výsledky prieskumu podnikového vzdelávania. Rozvoj zamestnancov v globalizujúcom sa svete.