Úloha rodinného nákupcu pri rozhodovaní o nákupe potravín - Richterová, Kornélia
Rodina ako základná spotrebiteľská jednotka vo vzťahu k mnohým produktom. Nákupné rozhodovanie rodiny. Znaky nákupcu. Členovia domácnosti v roly nákupcu.