Data mining ako zdroj konkurenčnej výhody - Vokounová, Dana, 1962-
Charakteristika pojmu data mining. Reakcia na nedostatočné využitie a vyťaženie veľkých súborov údajov. Techniky data miningu. Data mining a konkurenčná výhoda.