Podpora rozvoja regionálnej spolupráce v cestovnom ruchu - Konečná, Anna, 1968-
Podpora rozvoja spolupráce v regiónoch ako súčasť štátnej regionálnej politiky a regionálnej politiky EÚ. Podpora rozvoja cestovného ruchu prostredníctvom komplexného systému nástrojov a podpôr. Charakteristika regiónu cestovného ruchu. Potreba regionálnej spolupráce. Princíp partnerstva.