Valorizácia prostredia a jej vplyv na tvorbu a kvalitu produktu v cestovnom ruchu - Plesník, Pavol, 1956-
Stručná metodika vyhodnocovania a valorizácie prostredia pre potreby tvorby produktu v cestovnom ruchu. Aplikovanie metodiky na vybranom území s pomerne nízkym potenciálom. Podrobná a presná databáza s patričným grafickým systémom aj v takomto prostredí umožní vytvoriť produkt v cestovnom ruchu, ktorý by mohol osloviť niektoré segmenty klientely.