Združenie fyzických osôb - Lišková, Ľudmila
Jednou z foriem spoločného podnikania alebo spoločného výkonu inej samostatnej zárobkovej činnosti je podnikanie na základe zmluvy o združení v zmysle par. 829 a nasl. Občianského zákonníka. Právna úprava a náležitosti zmluvy o združení. Ilustračný príklad.