Veľkým vo WTO chýba vôľa, nasleduje dlhý time-out - Pressburg, Adrian Peter
Neúspešné rokovania členských krajín Svetovej obchodnej organizácie (WTO) o liberalizácii svetového obchodu. História a obsah rokovaní. Neochota rokujúcich krajín pristúpiť na kompromisy. Disharmónia vo WTO. Pravdepodobný scenár ďalšieho vývoja svetového obchodu je posilnenie regionalizmu a bilaterálneho rozvoja obchodu.