Rôzne pohľady na kvalitu a ich využitie v marketingu - Strhan, Rastislav, 1968-
Dôležitosť kvality výrobkov. Praktické využitie termínu kvality a jeho teoretické vymedzenia. Implicitné a explicitné vnímanie kvality. Kvantifikácia kvality. Objektívne a subjektívne vnímanie kvality. Rozdelenie definícií kvality podľa vlastností , ktoré tvoria jadro pojmu kvalita produktu. Definície kvality. Dôsledky z hľadiska marketingového pôsobenia.