Slovenské poľnohospodárstvo v kontexte európskej konkurencieschopnosti - Jankelová, Nadežda, 1966-
Analýza konkurencieschopnosti slovenských agrárnych podnikov a potreba jej rastu v podmienkach jednotného európskeho trhu. Porovnanie výkonnosti slovenského poľnohospodárstva s ostatnými krajinami Európskej únie prostredníctvom vybraných ekonomických ukazovateľov.