Kvalita služieb v bankovníctve ako konkurenčná výhoda - Volár, Jozef
Slovenský finančný trh. Činitele vplývajúce na vývoj slovenského trhu a slovenských komerčných bánk. Závislosť úspechu komerčnej banky od know-how a kompetentného manažmentu. Aplikácia marketingu na finančnom trhu. Kvalita a jej zabezpečenie v bankovom sektore.