Problémy hospodárskej súťaže vo vzťahu k obchodným činnostiam v rámci spoločného trhu - Holub, Dušan
Slovenský zákon o ochrane hospodárskej súťaže č. 136/2001 Z. z. v znení zákona č. 465/2002 Z. z. je plne kompaktibilný s komunitárnym súťažným právom. Dohody obmedzujúce súťaž a ich dôvody uzatvárania. Zosúladený postup ako koordinácia správania sa podnikateľov. Rozhodnutie združenia podnikateľov.