Problémy hospodárskej súťaže v priebehu cesty Slovenska do Európskej únie - Horňáková, Beáta
Vytvorenie systému pravidiel pre fungovanie efektívnej hospodárskej súťaže. Ochrana hospodárskej súťaže. Zavádzanie a rozširovanie súťažného práva. Formy nepovoleného obmedzovania súťaže a koncentrácia. Poskytovanie štátnych podpôr.