Voľný pohyb tovaru - Klenová, Michaela
Voľný pohyb tovaru. Základné zásady fungovania jednotného európskeho trhu. Daň z pridanej hodnoty. Colné právo. Posudzovanie zhody. Súťažná politika EÚ. Uplatňovanie nárokov zo zodpovedností z vád tovaru.