Výpočet krycieho príspevku pri kalkulácii neúplných nákladov jedného druhu výrobku - Marušin, Ján
Postup pri výpočte výsledku kalkulácie neúplných nákladov. Výpočet krycieho príspevku na jeden výrobok. Krycí príspevok a prevádzový výsledok účtovného obdobia. Ilustračné príklady.