Vybrané aspekty mobilnej telekomunikácie - Kastl, Daniel
Informovanie o prudkom náraste mobilnej telekomunikácie o jej histórii, rozsahu poskytovaných služieb a možnostiach ich využitia. Mobilné technológie pomáhajú podnikom zdokonaliť interné informačné systémy, vnútornú komunikáciu, ale tiež vonkajšiu komunikáciu a kooperáciu. Bezdrôtová technológia umožňuje budovanie zaujímavých komerčných a komunitných služieb, ktoré spájajú svet informácií so skutočnými objektami reálneho sveta.