Zhodnotenie doterajšieho čerpania štrukturálnych fondov - Schultz, Ivan
Dokumenty k implementácii štrukturálnych fondov. Najčastejšie chyby pri podávaní projektov. Pripravované výzvy pre podnikateľov v rámci skráteného programovacieho obdobia 2004-2006. Nové programovacie obdobie pre SR na roky 2007-2013. Alokácia grantových zdrojov v programovacom období 2007-2013 pre SR.