Zmeny v sociálnom poistení účinné od 1. augusta 2006 - Macková, Zuzana
Dňa 1.8. 2006 nadobudol účinnosť zákon č. 310/2006 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z.o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Prehľad zmien v nemocenskom poistení. Zmeny v dôchodkovom poistení. Zmeny v úrazovom poistení. Zmeny v garančnom poistení. Zmeny v platení poistného na sociálne poistenie.