Ohodnocovanie zmlúv o finančnom prenájme - Derco, Ján
Vytváranie metodity ohodnocovania zmlúv o finančnom prenájme, ktorá by v sebe obsahovala vplyv rozhodujúcich ustanovení daňových zákonov na ekonomickú efektívnosť finančného prenájmu v SR. Samotnému vytvoreniu metodiky predchádza odvodenie základného modelu ohodnocovania zmlúv o finančnom prenájme. Odvodenie základného vzorca podľa Myersa, Dilla a Bautistu. Odvodenie základného vzorca podľa Levyho a Sarnata. Úprava modelu pre praktické použitie v podmienkach SR.