Česká úvěrová podpora zemědělství - analýza prvních deseti let - Čajka, Martin
Úverová podpora českého poľnohospodárstva poskytovaná prostredníctvom Podporného a garančného roľníckeho e lesného fondu (PGRLF) v období desiatich rokov od začatia jeho činnosti v roku 1994 do roku 2003 predchádzajúcemu vstupu ČR do EÚ a začlenenia sa do Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ. Výsledky popisnej a ekonometrickej analýzy.