Vplyv manažérskych informačných systémov na produktivitu podnikov - Fečová, Lýdia
Prezentácia výsledkov výskumu využívania informačných systémov v podnikoch v SR a ich vplyv na vybraný ukazovateľ ekonomickej analýzy. Výskum sa uskutočnil v roku 2004 na vzorke 338 podnikov. Vymedzenie pojmov informačné systémy a manažérske informačné systémy (MIS). Finančná analýza. Vplyv MIS na dobu obratu zásob.