Dosiahnuté výsledky a ďalšie ciele riešenia výskumnej úlohy VEGA č. 1/2630/05 - Aktuárske vedy v neživotnom poistení v podmienkach slovenského poistného trhu - Fecenko, Jozef
Stručná informácia o riešení úlogy VEGA č. 1/2630/05 v polčase jej riešenia a najmä o jej výstupoch. Ciele v druhej etape riešenia úlohy