Interkultúrne vzdelávanie - súčasť novodobej gramotnosti - Baloghová, Barbora
Interkultúrne vzdelávanie. Možnosti tréningu na rozvoj medzikultúrnych zručností. Zameranie medzikultúrneho vzdelávania. Tusonov model. Outdoor vzdelávanie. Outdoor tréning.