Kontingenčné funkcie s časovým intervalom medzi úmrtiami - Bilíková, Mária, 1951-
Základné a špeciálne kontingenčné funkcie. Špeciálne kontingenčné funkcie, kde poradie zomierania je ohraničené podmienkou časového intervalu medzi úmrtiami. Modelové príklady poistení.