Zákon č. 310 z 21. apríla 2006, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Znenie zákona č.310 z 21. apríla 2006, ktorý je doplňujúcim zákonom k zákonu o sociálnom poistení. Doplnky k niektorým paragrafom pôvodného zákona. Vznik a zánik povinného dôchodkového poistenia iných fyzických osôb. Zánik nároku na invalidný dôchodok. Podmienky nároku na jednorazové vyrovnanie. Uspokojovanie nárokov zamestnanca pri platobnej neschopnosti zamestnávateľa so sídlom aj na území iného členského štátu EÚ alebo štátu, ktorý je zmluvnou stranou dohody o Európskom hospodárskom priestore. Dokončenie v nasledujúcom čísle.