Transformácia DDP - Simonka, Zsolt, 1974-
Stručná informácia o transformácii doplnkovej dôchodkovej poisťovne na doplnkovú dôchodkovú spoločnosť na základe transformačného projektu a zmeny vyplývajúce z tejto skutočnosti.